alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Tennisskor för barn

 
[35]

Mer energi och spring i benen med ett par tennisskor för barn

Att spela tennis kräver mycket energi, speciellt i benen eftersom man springer fram och tillbaka över planen. Det kanske inte är ett problem för ditt barn att ha spring i benen då det verkar komma naturligt för din lilla skatt, men med ett par ordentliga skor hålls fötterna även skyddade från plötsliga stötar med en mellansula i EVA-material när hen slänger sig efter bollen med racket. Se hur ditt barn får mer energi med ett par tennisskor för barn som är anpassade för tennisplanen. Kanske är det ditt barn som kommer bli den framtida tennisspelaren som vi alla ser upp till?

Ingen mer svett i våra barntennisskor

Om det är din allra minsta skatt som vill ut och springa på tennisplanen så finns det ingen tid för skosnören på tennisskor för barn, därför kommer de med kardborreknäppning vilket underlättar för er båda två, för vem har tid att stå till när där är en boll som ska slås? För dina äldre barn är det skosnören som gäller. Att svettas i fötterna tillhör vanligheterna och därför har vi försäkrat oss om att ditt barn kan hålla sig torr och sval genom den ventilerande meshinläggningen som låter luften cirkulera i skon. Den slittåliga Adiwear-yttersulan låter dina barntennisskor hålla längre så hen kan fokusera på det intensiva spelet istället. Den omslutande konstruktionen på våra tennisskor för barn gör skon stabil och ger en lätt känsla, nästan som en strumpa. Om ditt barn inte vill ha våra enfärgade barntennisskor finns det spännande varianter med häftiga tryck istället. Låt ditt barn ha kläder anpassade för tennisens intensiva stunder och satsa på tröjor som ger den rörelsefrihet som krävs när hen servar bollen. Det är ditt barns tur att visa vad hen går för ute på tennisbanan och kom ihåg att oavsett om det är en vinst eller förlust så är spelets hetta något som alltid bör firas.