alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisskor för barn

 
[6]
Ett par ordentliga tennisskor för barn är viktigt för att kunna fokusera på det som spelar roll. Med ett par snygga högteknologiska tennisskor från adidas får fötterna det stöd de behöver.

Smarta snörsystem i tennisskor för barn

Förutom den mentala och fysiska biten är ett par ordentliga tennisskor för barn viktigt för att kunna fokusera på matchen. Med ett smart snörsystem undviker ditt barn att skosnöret går upp under spelets gång. Att ha en stabil grund ger en ökad balans och mer tid till att förbättra tekniken och konditionen. Skaffa ett par tennisskor för barn som passar ditt barn, låt hen välja mellan flera olika färger som inte bara lyfter humöret men även självkänslan.

Support från dina adidas tennisskor för barn

Det finns flera olika adidas tennisskor för barn med sulor anpassade efter ditt barns behov. Geofit-hälen är en teknik som får skon att kännas som den är ett med foten. För dämpad landning när barnet slänger sig efter bollen är bland annat Adiprene eller EVA bra mellansulor. För mer komfort och stabilitet är till exempel Torsion System bra. Yttersulan är också viktig för extra support. Med bra tennisskor för barn är det lättare att nå fram till bollen snabbare. För att fötterna ska kunna andas lite mer kommer ovandelen i mesh. Förutom att vara snäll mot fötterna är det även viktigt att vara snäll mot naturen runt omkring oss, och därför har vi försökt använda återvunnet material som exempelvis återvunnen polyester för att minska utsläppen.

Färgglada och praktiska tennisskor

Tennisskorna från adidas sticker ut från mängden med de klassiska 3-Stripes loggan på sidan av skon och en fin adidas-logga på tungan. Välj ett par skor med färgglada streck eller varför inte med en färgglad grund. Dessa stilrena tennisskor för barn kommer garanterat bli favoriterna, och självklart går de bra att använda utanför tennisplanen med tack vare designen. För att få ut det mesta av skorna kan du skaffa ett par tennisshorts med bollflickor som underlättar för ditt barn att fokusera på träningen i stället.