alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vandringskängor barn

 
[19]

Vandringskängor för barn

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för barn. adidas skor för barn gör inte bara avtryck med sin stil utan ligger även i framkant vad gäller komfort. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Hitta din perfekta passform. I vandringskängor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Med dessa vandringskängor för barn kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – vandringskängor för barn från adidas

På nya stigar – med outdoorprodukter kan du återupptäcka världen varje dag. Förbli fri och nyfiken: vandringskängor från adidas.

Våra vandringskängor har tillverkats av läder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med vandringskängor från märken som TERREX. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Vi testar noggrant ny teknologi som GORE-TEX och TRAXION i tuffa förhållanden. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar vandringskängor i kollektionerna RDY och Clima. Det finns vandringskängor i grönt, blått, svart och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn kan du höja ribban och ha kul. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för att komfort och självförtroende. 3-Stripes är alltid helt rätt: för urban sport eller vandring. I vårt stora urval hittar du skor för terräng. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra vandringskängor för barn från adidas – nu är stunden inne.