alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisklänningar och tenniskjolar

 
[28]
Med våra snygga tennisklänningar och tenniskjolar får du en stilsäker look, samtidigt som du kan känna dig helt bekväm när du kämpar på tennisbanan. Deras lätta, luftiga material håller dig sval.

Upptäck bekväma tennisklänningar och tenniskjolar med shorts

Med våra tennisklänningar och tenniskjolar kan du spela tennis med självförtroende. Antingen har de inbyggda shorts eller tillhörande shorts så du kan röra dig fritt och bara fokusera på bollen. Materialen har skön stretch som gör att plaggen anpassar sig efter din kropp, och smarta element som exempelvis fickor och bredare linning för en bekväm passform. Klänningarna har olika typer av ringning och axelremmar så du kan hitta en modell som passar din personliga stil och din bästa sport-BH.

Hitta tennisplagg med härliga färger och mönster

Tennis är en sport fylld av känslor och glädje, och med rätt design kan du låta det återspeglas i din outfit. Vi har både tennisklänningar och tenniskjolar i neutrala färger och mer färgstarka kreationer som får både din motståndare och åskådarna att titta en extra gång. En tennisklänning är ett praktiskt val som innebär att du aldrig behöver lägga tid på att hitta en matchande topp. En del av våra tennisklänningar har även inbyggd BH, vilket gör det ännu smidigare att klä sig inför tennisträningen. En kjol med tights kan vara ett bra tennisplagg om du vill kunna variera din look och kombinera med olika toppar.

Tvätta dina klänningar och kjolar för tennis på rätt sätt

Vi rekommenderar att du alltid tar reda på ditt specifika plaggs tvättanvisningar för att ta reda på hur du ska vårda just dina klänningar och kjolar. Generellt är det bäst att tvätta på en låg temperatur och undvika sköljmedel och torktumlare, då det sliter på materialet i längden. Låt sedan plaggen lufttorka. Många plagg bör inte strykas, och deras stretchiga material gör att de inte blir skrynkliga.