alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Herr · Tennis · Kläder

 
[58]
1 / 2
Sida:av 2

TENNISKLÄDER FÖR HERR

När bollen är på din banhalva gäller 100 % fokus och noll distraktioner. Oavsett vilket underlag du spelar på, inomhus eller utomhus, är bekväma tenniskläder som följer dina rörelser avgörande för ett bra spel. adidas tenniskläder för herr är din perfekta spelpartner från träningen till finalen. Hitta T-shirts, långärmade tröjor, hoodies, jackor, uppvärmningsplagg och byxor för alla förhållanden så att du känner dig bekväm på banan och kan styra spelet.
TENNISTRÖJOR FÖR HERR I PIKÉMODELL OCH MED KRAGE
Svinga ditt racket och känn den ultimata komforten och rörelsefriheten när du skickar tillbaka bollen över nätet. När solen gassar på banan ger kortärmade tenniströjor för herr skön ventilation och luftcirkulation med hjälp av Climacool och meshpaneler. När det börjar kännas kvalmigt inomhus eller utomhustemperaturen stiger leder T-shirts med Climalite bort svetten så att du förblir torr och sval när du ska göra ditt nästa slag. Under svala dagar när molnen får dig att huttra, kan du spela dina övningsmatcher med mellanlager och en långärmad tröja. Utrusta dig med jackor och färgstarka hoodies som ser till att axlarna är varma när det är dags, perfekta plagg före och efter matchen.
TENNISSHORTS OCH TENNISBYXOR FÖR HERR
Att ladda för en volley, slå en retur och sedan spurta till nedre hörnet är alla välkända inslag i spelet. I tennis behöver man smidigt kunna göra snabba rörelser och det sista du behöver är begränsande kläder som stör dina slag. adidas tenniskläder för herr ger dig maximal rörelsefrihet samtidigt som de håller dig sval och samlad. Sikta på färgstarka tennisshorts som låter dig uttrycka din stil samtidigt som du visar vad du går för. Shorts med ventilerande Climacool håller dig sval och torr under intensiva matcher. Tennisbyxor och träningsställ är perfekta lagerplagg för uppvärmning i kallare väder, träningspass och pendling till och från stadion. Utforska våra tenniskläder för herr som tillverkats med Parley Ocean Plastic™, återvunnet plastavfall insamlat på stränder innan det når havet.