alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisväskor för alla spelare

 
[7]
En bra väska är ett viktigt hjälpmedel att ha i sitt liv. adidas tennisväskor kommer att göra din träning och logistik enklare och roligare. Hitta den ultimata modellen för dig här!

Tennisväskor för den som är i farten

Tennis är en sport som kräver en del utrustning oavsett om man är nybörjare eller har kommit lite längre i sin utövning, och tennisväskor från adidas är ett perfekt alternativ för den aktive tennisspelaren. Väskorna håller högsta kvalitet och tillverkas av bra material bestående av olika blandningar av bland annat polyester och nylon. Väskorna har många olika smarta funktioner så som justerbara axel- och bärremmar och fack med diverse specialfunktioner. Packa allt du behöver till träningen i våra tennisväskor.

Tennisbagar - väl rätt modell för en ultimat upplevelse

adidas har en rad olika tennisväskor i alla upptänkliga modeller och utformningar, och här finns det något för alla tennisspelande personer. Du väljer helt enkelt den typ av väska som passar dig och dina behov bäst. Det kan handla om allt från en enkel ryggsäck till tennisbagar som rymmer betydligt mer. Allt beror på hur och av vem som väskan skall användas. Ibland behöver man ha med sig mycket, ibland lite mindre. Det kan därför även vara bra att ha ett par olika väskmodeller för att täcka alla upptänkliga behov.

Hitta din favorit bland våra användbara träningsväskor

adidas har ett stort utbud av träningsväskor för tennis och andra sporter. Det fina med dessa väskor är deras stora användbarhet. En sportväska behöver ju såklart inte bara användas till en sorts sportutrustning så som tennis. Tvärtom kan dessa väskor fylla en rad olika funktioner, allt från att innehålla dina träningskläder till packningen för din weekendresa. Användningsområdena är många och med en eller ett par sportväskor i olika modeller så är du redo att möta livets alla utmaningar.