alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisskor och sneakers för dam

 
[41]
Tennis Svart AVACOURT SHOESTennis Svart AVACOURT SHOES

AVACOURT SHOES

Tennis

Upptäck tennisskor för dam med molnmjuk känsla

Om du ska kunna ge allt på tennisplanen behöver du kunna tänka på ditt spel, inte på hur dina skor sitter och känns. Därför är våra tennisskor för dam designade med eftertanke, med precis lagom dämpning för att du fortfarande ska ha snabbhet i steget. Deras responsiva känsla ger lagom med studs så du kan jaga bollen med självförtroende. Sulorna är utrustade med ett mönster som ger bra grepp så du har total kontroll på varje steg du tar. Många av skorna har en ovandel i mesh som ger en luftig känsla och håller dina fötter torra och bekväma.

Våra tennisskor i damstorlekar ger din look en tidlös touch

Man skulle lätt kunna tro att tennisskor för dam bara är för dem som spelar tennis, men det har inte varit så på många årtionden sedan modevärlden fick upp ögonen för tennisskons potential. Den klassiska tennisskons design lever fortfarande kvar och är både aktuell på catwalken och på tennisplanen. En stilren, enfärgad tennissko är lika snygg till träningskläderna som till kostymen eller finklänningen. Skornas mångsidighet gör dem till ett självklart val, och det finns många olika varianter av tennisskor i damstorlekar att välja mellan.

Ta hand om dina tennisskor, så tar de hand om dig

När du kommer hem från träningen och bara vill duscha och fylla på energidepåerna är det lätt hänt att skorna får stanna kvar i väskan lite för länge. Gör dem en tjänst och ta upp dem direkt så de får torka mellan användningarna. Våra skor kräver inte mycket av dig jämfört med hur mycket de levererar, men en skumrengöring och impregnering då och då gör att de håller sig fina ännu längre.