alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Dam · Tennis · Skor

 
[34]

TENNISSKOR FÖR DAM

Hur reagerar du när bollen flyger in på din sida av nätet? Blir det ett kraftfullt slag, en snabb vändning eller en explosiv sprint? Det ingår i spelet att skapa ett svar, och ditt move kan förändra dialogen på bara några sekunder. Hitta friheten att skapa på banan i tennisskor i alla färger och stilar för dam.
TENNISSKOR TILL ALLA BANOR FÖR DAM
När spelet tar dig till banor av alla sorter, är det en bra idé att ha mångsidiga skor. adidas tennisskor till alla banor för dam är favoriter hos proffs världen över. Lätta ovandelar i ventilerande mesh håller dig stabil och sval för maximal rörelsefrihet. Responsiv stötdämpning i mellansulor som Boost och Bounce passar perfekt på oförsonligt hårda underlag. Slitstarka yttersulor står sig genom tuffa matcher och motverkar att du halkar på glatt gräs. Hitta tennisskor för alla banor så att du kan dominera matchen oavsett underlag.
TENNISSKOR TILL GRUSBANOR FÖR DAM
Matchen kan skifta snabbt och då är det viktigt att du kan anpassa dig efter banans underlag. Satsa på skor anpassade efter det underlag som du spelar mest på, som tennisskor till grusbanor för dam. Även om grusbanor får bollen att studsa högre så går spelet lite långsammare, därför är det avgörande att ha skor som ger stabilitet och lateralt stöd för att täcka baslinjen. Ett slitstarkt sulmönster som ger stadiga steg och står emot glidning är avgörande, och yttersulan Adiwear och tåpartiet Adituff är perfekt anpassade till grusbanor.