alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Tenniströjor

 
[47]

I tenniströjor och tennistoppar från adidas kommer du att kunna ta din tennis till en helt ny nivå. Dessa funktionella och snygga plagg lyfter både ditt spel och helhetsupplevelsen.

Herr Tennis Multi MEL LS TEEHerr Tennis Multi MEL LS TEE

MEL LS TEE

Herr Tennis

Studsa fram i de perfekta tenniströjorna

Tennis är en fantastisk sport som ger både glädje och motion till de som utövar den. Det är en rolig aktivitet som kan avnjutas av människor i alla åldrar och fysisk form - man spelar helt enkelt efter sina egna förutsättningar. Det är detta som gör sporten så populär och vitt utbredd. adidas tenniskläder tillverkas av de bästa materialen, och kläderna består av olika blandningar av elastan, nylon, polyester och andra material. Detta tar fram produkter som andas och transporterar fukt bort från din kropp och håller dig torr och komfortabel under tennispasset. Tenniskläderna finns i alla typer av modeller och utformningar så alla kan hitta plagg som passar dem. Naturligtvis finns det tenniströjor för kvinnor, män och barn.

Tennistoppar för bättre prestation

Kläder som är speciellt framtagna för fysiska aktiviteter underlättar när du är aktiv och kommer hjälpa dig att prestera bättre. Detta samtidigt som du känner dig bekväm under hela passet.Tennistoppar från adidas är designade så de sitter på plats och inte hindrar dig i sitt sportutövande. adidas tenniströjor följer dina kroppsrörelser och låter dig ta ut steg, serve och sving på planen. I dessa kläder kan du lägga hela ditt fokus på spelet, förbättra dina kunskaper och stärka din kropp.

Tenniskläder för alla tillfällen

adidas tenniskläder är både snygga och funktionella, och de tas fram i samarbete med några av världens bästa och mest erfarna designers. Detta gör att kläderna inte bara är fantastiska att bära medan man sportar, de har även en hög modegrad. Detta gör att kläderna med fördel kan bäras även utanför tennisplanen. Kläderna passar vid de flesta avslappnade tillfällen där man förväntas ha en välklädd men sportig look, och kan utan problem kombineras med plagg från din vardagsgarderob.