alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennisshorts

 
[27]

Tennisshorts för hård träning och hårdare matcher

Tennis är en elegant sport att titta på, men den kräver mycket av spelarna. Även om det kan se ut som att man nästan dansar efter bollen krävs det extremt mycket kraft och uthållighet för att spela en match. Därför är det viktigt att man har på sig kläder som både är svala och luftiga, för att det inte ska bli svettigt och jobbigt att spela. Våra tennisshorts är gjorda för att du ska kunna koncentrera dig på tennisen och inte på vad du har på dig. Vi har shorts både för herrar och damer, samt tenniskjolar om man hellre vill ha något traditionellt.

Tennisshorts från adidas i regnbågens alla färger

Vi älskar färg. Visst, ibland kan det vara nästan som en reflex att man rycker åt sig de svarta träningskläderna när man ska ge sig iväg, men få svarta shorts slår ett par tennisshorts från adidas i en kul färg. En fin färg på shortsen kan ge dig den där lilla extra kicken som får dig att slå lite hårdare och springa lite snabbare. Men självklart har vi shorts i neutrala färger som svart, grått, vitt och marinblått för de dagar när du känner för något stilrent, eller om du vill låta din träningströja sticka ut lite extra i stället för shortsen.

Matcha dina tennisshorts

Vi har inte bara shorts för tennisspelaren, utan även allt annat du kan behöva såsom tennisskor, överdelar för tennis och svettband för handled och panna samt solskärmar som blockerar solen så du kan se bollen ordentligt. Vi har även särskilda strumpor för träning som håller fötterna torra. Låt dina nya shorts glänsa lite extra genom att sätta ihop en outfit för tennis där allt matchar snyggt, samtidigt som det är funktionellt och hjälper dig att spela bättre.