alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisshorts och tights

 
[33]
Våra tennisshorts gör att du känner dig helt bekväm på tennisbanan – en förutsättning för att du ska kunna ta ditt spel till nästa nivå, gång på gång. En skön passform och svala material sätter tonen.

Boosta ditt spel med tennisshorts som levererar

Under din tid som tennisspelare har du säkert någon gång fått höra att man aldrig ska underskatta en motståndare, men det är bara halva sanningen. Den andra halvan du absolut inte ska underskatta är vad riktigt bra träningskläder kan göra för ditt spel. Våra tennisshorts är ett bra exempel på detta. Deras bekväma passform gör dem lätta att röra sig i åt alla håll, och de svala materialen leder bort fukt så du känner dig behagligt torr. Smarta designelement som meshpartier och fickor där du får plats med en extra tennisboll eller två gör våra shorts till en kraft att räkna med på tennisbanan.

Upptäck våra shorts för tennis och maxa nästa träningspass

När du shoppar och letar i vårt sortiment av shorts för tennis kommer du snabbt märka att det i huvudsak finns två sorters tennisshorts. Dels finns det klassiska shorts som slutar lite ovanför knäet. Dessa finns både i lediga modeller och som åtsittande tights. Den här modellen är praktisk om du bara vill ha ett lager, och är dominerande i sortimentet för herrar eftersom det ger en klassisk tennislook för män. Det finns också kortare shorts med tillhörande tights så du får två lager. Dessa hittar du främst i våra damkollektioner. Shortsen är perfekta om du vill ha ett par korta, luftiga shorts som påminner om en tenniskjol.

Vårda dina shorts och håll dem i fint skick

Tvätta alltid dina shorts med liknande färger, och undvik slitande behandling i form av sköljmedel och torkning i torktumlare. Kör dem på 30 eller 40 grader beroende på anvisningarna för just dina shorts, och låt dem lufttorka. De flesta shortsen bör inte strykas, och de blir ändå inte skrynkliga tack vare de praktiska materialen.