alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tenniströjor och t-shirts

 
[28]
Våra tenniströjor finns i många olika utföranden. Men det de har gemensamt är att de är skapade för att ge dig rörelsefrihet, samtidigt som de håller dig sval så du kan fokusera på bollen.

Ge allt i tenniströjor skapade för att vinna

När du spelar tennis är det bara du, bollen och motståndaren som existerar. Med tenniströjor som sitter så bekvämt att du glömmer att de är där blir det lättare att fokusera på att maxa ditt spel. Våra tröjor har innovativ AEROREADY som håller dig sval och torr, och smarta detaljer som exempelvis meshpartier. Ju mer du rör dig, desto mer luft kan flöda genom meshmaterialet så du inte blir lika varm.

Mixa och matcha tennistoppar med nederdelar för tennis

Ta din personliga stil med dig till tennisplanen. Kör på tenniströjor i klara, kontrasterande färger när du känner för att synas, och neutrala nyanser när din racket får sköta snacket. Det viktigaste är att du känner dig självsäker i det du har på dig. Egentligen finns det inga regler, välj en outfit du känner dig bekväm i. Antingen kan du köpa matchande shorts till dina tennistoppar eller så mixar du olika stilar för att skapa en unik look.

Så vårdar du dina tennis-t-shirts så att de håller sig fina och fräscha

Du som spelar tennis vet att man blir rejält svettig, det är bara så det är. Men även om dina tennis-t-shirts får vara med om en hel del är det bäst att tvätta dem på låga temperaturer. Ofta räcker det med 30 grader. Om du dessutom låter plaggen lufttorka i stället för att torka dem i torktumlaren slits de så lite som möjligt. Många gånger är det bäst att undvika sköljmedel, läs på etiketten till just ditt plagg för att ta reda på hur det bäst ska vårdas.