alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisshorts för dam

 
[6]
Att låta huden andas under tennismatchens gång är viktigt, och med ett par tennisshorts för dam blir det i alla fall lite lättare. Köp ett par som är mer miljövänliga tack vare återvunnet material.

Gör matchen mindre svettig i ett par tennisshorts för dam

Oavsett om det är träning eller en seriös match kan det snabbt bli svettigt, och då passar ett par tennisshorts för dam perfekt. Våra adidas tennisshorts för dam är speciellt framtagna för sporten så du enkelt kan springa upp och ner på tennisbanan utan problem. Om du gillar kortare shorts kan du glädjas åt shortsen från vår kollektion, och för att du ska känna dig självsäker kommer shortsen med inbyggda tights. Om du inte gillar kortare shorts finns även längre par inspirerade från cykeltights som sitter åt mer runt benen. Gör dig redo för nästa match och känn hur materialet på shortsen låter din hud andas.

Snällt material för dig och naturen i adidas tennisshorts för dam

Att kunna röra sig när man spelar tennis är viktigt, därför kommer adidas tennisshorts för dam i ett stretchigt material så dina ben får mesta möjliga rörelsefrihet. För att shortsen ska passa dig kommer de även med en elastisk midja med dragsko så du kan ändra passformen. För att vara snällare mot naturen försöker vi till största mån använda oss av återvunnen polyester, vilket minskar på utsläppen och tar vara på bland annat fisknät uppsamlade från kusterna. Förutom att vara snäll mot naturen är det även viktigt att vara snäll mot dig genom att skapa material som bland annat använder AEROREADY-teknologi för att verka fuktabsorberande. Dessutom vet vi hur viktigt det är att ha tillräckligt stora fickor för att kunna bära runt på extrabollar, vilket du hittar på några av våra shorts.

Damtennisshorts i härliga färger och smarta modeller

Förutom att damtennisshorts är skapade för att underlätta sporten är de också stilrena. Som vanligt syns antingen klassiska 3-Stripes eller Trefoil-loggan och shortsen kommer i flera olika färger. Om det är kyligare ute kan du med fördel köpa till ett par längre tights att ha undertill eller varför inte dra över ett par tjockare mjukisbyxor. Matcha shortsen med en passande tenniströja och gör dig redo på att vinna nästa match.