alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

tennis shorts dam

 
[2]

Shorts för damer för tennis

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Är tennis din sport? Nu kan du visa vad du kan. Våra sportaccessoarer ger dig obehindrad rörelsefrihet tack vare material som följer kroppens rörelser, så att du kan nå din fulla potential oavsett vilken gren du tävlar i. adidas shorts är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla shorts för damer för tennis från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – shorts för damer för tennis från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt när du tränar tennis och vill lyfta prestationerna: shorts från adidas.

Vi erbjuder shorts som har tillverkats med återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material när vi producera våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med shortskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. HEAT.RDY, CLIMALITE och CLIMACHILL absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar shorts i kollektionerna Clima, RDY och Mygame. Vi erbjuder shorts i svart, orange, blått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna är avgörande, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Visa din alldeles individuella stil med shorts för damer för tennis från adidas.