alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tenniskläder

 
[137]
Med våra tenniskläder maxar du dina chanser på tennisbanan med en bekväm känsla och snygg design. Vårt breda sortiment har något för alla tennisspelare, från sköna överdelar till klassiska tennisklänningar.
1 / 3
Sida:av 3

Upplev skillnaden i tenniskläder specialdesignade för din favoritsport

Skillnaderna på tenniskläder och andra träningskläder kan ibland vara svåra att upptäcka om man inte vet vad man letar efter. Det hela ligger i detaljerna, där varje designbeslut är fattat för att ditt spel ska gynnas. Från stretchiga material och design som gör det möjligt att röra sig lika bekvämt i alla riktningar till strategiskt placerade meshpartier och fickor där extra tennisbollar får plats – det här är inte vanliga träningsplagg, det är teknologi.

Skapa en garderob med tennisplagg som hjälper dig att ge allt

Listan över fördelar med våra tenniskläder är lång. Förutom att de sitter skönt så du kan fokusera på spelet utan distraherande sömmar och hasande linningar ger våra tennisplagg också en svalkande känsla. De leder bort fukt och låter luft cirkulera med hjälp av smarta designdetaljer och material skapade för varma dagar och intensivt spel. Våra klänningar och kjolar för tennis har bekväma tights under så du känner dig säker när du spelar och kan slänga dig efter bollen vart den än flyger.

Så vårdar du dina träningskläder för att få dem att hålla länge

Våra träningskläder är tillverkade i olika material, och därför kan tvättanvisningarna variera lite. Men oftast är det bäst att tvätta plaggen på ganska låga temperaturer, 30 eller 40 grader är fullt tillräckligt. Förebygg bakterietillväxt och dålig lukt genom att inte låta plaggen ligga fuktiga i träningsväskan då bakterier gillar fuktiga miljöer. Tvätta dem i stället direkt när du kommer hem med endast ett milt tvättmedel, och låt de sedan lufttorka utomhus eller i ett välventilerat rum. Torktumlaren sliter mer än lufttorkning, och därför rekommenderar vi oftast inte det för våra plagg.