alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisskor för herr

 
[51]
1 / 2
Sida:av 2

Upptäck tennisskor för herr med smarta designdetaljer

De bästa sportskorna är de som du knappt märker att du har på dig. Våra tennisskor för herr är tillverkade av lätta material som gör dig snabb. Dessutom har de en funktionell design som håller fötterna svala, till exempel med hjälp av luftiga meshpartier och perforeringar i ovandelen. Yttersulorna har räfflade mönster som ger dig grepp precis där du behöver det, så du kan ge allt utan att tappa kontrollen.

Det skiljer skor för tennis från andra sportskor

Många tennisnybörjare spelar i sina löparskor, eller någon annan sportsko som de redan har. Men när du vill ta spelet till nästa nivå är det mycket bättre att köpa skor för tennis som är särskilt designade för att passa sporten. Då får du en sko som är framtagen för att stötta dig när du springer i sidled och som är anpassade för många start och stopp. När du utforskar vårt sortiment av tennisskor för herr bör du välja ett par som är särskilt designat för underlaget du spelar oftast på.

Tips för att ta hand om dina träningsskor för tennis på bästa sätt

När du vårdar dina träningsskor för tennis så håller de längre. Tvätta aldrig skorna i tvättmaskin, utan rengör dem med en skonsam skumrengöring. Du kan börja med att torka av dem med en fuktad trasa som löser upp smutsen lite innan du sprejar på skummet. Låt verka enligt anvisningarna på förpackningen och torka sedan av med trasan. Impregnera gärna skorna också, vilket stöter bort både fukt och smuts. Du kan förebygga dålig lukt genom att använda en skodeodorant och komma ihåg att ta upp dem ur träningsväskan när du kommer hem.