alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisbyxor och leggings

 
[6]
Shorts och tenniskjolar i all ära, men ibland vill man ha något som värmer mer. Våra tennisbyxor och leggings täcker bekvämt, samtidigt som de är följsamma och stretchiga så du kan röra dig fritt.

Håll värmen med tennisbyxor av sköna material

Våra tennisbyxor är perfekta om du vill spela i något lite varmare, eller att bära medan du väntar på att matchen ska börja. Ett flertal av byxorna har smarta dragkedjor i benslutet som gör dem snabba att ta av, och du kan till och med dra dem över skorna. Bär dina shorts under och bli redo för spelet på nolltid. Något annat som skiljer de här byxorna från andra träningsbyxor är att de har praktiska fickor där du får plats med extra bollar. En del av dessa leggings har svalkande HEAT.RDY, som håller dig sval även under varma sommardagar.

Skapa en klassisk tennisstil med byxor för tennis i neutrala färger

När du spelar tennis är det viktigt att du känner dig bekväm – både med hur dina kläder känns och hur de ser ut. Våra tennisbyxor har en klassisk stil som aldrig går ur tiden och som går lätt att kombinera med vilken överdel som helst. För en klassisk look kan du satsa på en t-shirt med pikékrage i en färg som matchar dina byxor för tennis, tillsammans med skor i en liknande färgskala. Byxorna har bekväm stretch som gör att du kan springa och göra utfall enkelt när du spelar tennis.

Så tvättar och torkar du dina tenniskläder på bästa sätt

Tennis är en svettig sport, och dina tenniskläder ska helst tvättas så snart som möjligt efter träningen för att undvika dålig lukt. Var noga med att aldrig låta dem ligga fuktiga i träningsväskan under en längre tid. Tvätta dem enligt anvisningarna på etiketten, oftast räcker 30 eller 40 grader. Vi rekommenderar att du sedan låter dem hängtorka.