alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tenniströjor och toppar för dam

 
[11]
Om du ska kunna jaga bollen utan stopp behöver du känna dig bekväm och självsäker. Våra tenniströjor för dam är särskilt anpassade för din favoritsport så du kan svinga din racket med stil.

Upptäck tenniströjor för dam i luftiga material

Tennis är en svettig sport om man ger allt, och det vet vi att du gör. Därför behöver du ha rätt kläder så du kan känna dig bekväm och fokusera på spelet. Våra tenniströjor för dam är skapade för att ge dig en snygg look, samtidigt som de är fullpackade med smarta designelement som tar matchen till nästa nivå. Till exempel har en del av dem meshpaneler som låter luften flöda fritt, samt AEROREADY som leder bort fukt så att du håller dig torr.

Maxa träningsgarderoben med tennistoppar i smickrande modeller

När du väljer vilka tennistoppar du ska ha på träningen eller matchen är såklart funktionen viktig, men utseendet är nästan lika viktigt det med. När du känner dig snygg och självsäker blir det lättare för dig att koncentrera dig på det som betyder mest – att besegra motståndet med stil. Våra tenniströjor för dam finns i olika modeller så att du kan välja outfit efter humör eller väder. En dag kanske du känner för en enfärgad, klassisk pikétröja. Nästa dag kanske ett mönstrat linne med brottarskärning känns helt rätt.

Så vårdar du träningskläder för tennis skonsamt

Ju mer skonsamt du behandlar dina kläder, desto längre håller dem. Så enkelt är det. Följ alltid tvättanvisningarna för ditt plagg. Det bästa är i regel att tvätta kläderna på 30 grader och att låta dem lufttorka. I vissa fall går det bra att torktumla på låg värme. Låt inte dina svettiga tenniskläder ligga kvar i träningsväskan, då det kan orsaka dålig lukt som eventuellt kan vara svår att få bort. Tvätta dem direkt när du kommer hem, eller ta upp dem ur väskan så att de får torka.