alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisstrumpor

 
[3]
Våra tennisstrumpor är särskilt designade för att stötta dig när du spelar. Deras sköna, dämpande känsla med extra stöd för hålfoten gör dem till ett enkelt val både på och utanför tennisbanan.

Det här är skillnaden mellan tennisstrumpor och vanliga strumpor

Många bryr sig inte om att bära särskilda tennisstrumpor när de spelar tennis, men när de väl testar inser dem vilken skillnad det gör. Tennis är en sport där fötterna får jobba hårt med snabba spurter och vändningar, och därför behöver strumporna vara lite tjockare än andra träningsstrumpor. Dessutom har vi lagt in extra dämpning under foten så du kan träna längre utan att bli trött i fötterna, med hålfotsförstärkningar som ger stöd och ger dig en bekväm känsla. Förstärkningen gör dessutom att strumpan inte glider av, och muddarna har greppande garn på insidan som också håller dem på plats.

Hitta strumpor för tennis som passar din stil

Våra tennisstrumpor finns tillgängliga i neutrala färger som till exempel svart och vitt, vilket gör dem lätta att kombinera med alla dina träningskläder. Strumporna finns i olika längder så du kan välja en längd som du tycker är bekväm och snygg. De längsta strumporna är kvartslånga och går upp en bit på vaden. Det finns också lägre skurna ankelstrumpor och till och med no show-strumpor, som inte sticker upp ovanför skokanten. Ett tips är att ha strumpor för tennis i olika längder hemma så du kan välja strumpor beroende på vad du känner för.

Så tvättar du dina träningsstrumpor på bästa sätt

Strumporna tvättas bäst på 30 grader med liknande färger. Ta upp dem ur träningsväskan direkt när du kommer hem efter tennisen så de inte ligger fuktiga och börjar lukta illa. Låt dem antingen torka eller tvätta dem direkt, och använd ett milt tvättmedel. Undvik sköljmedel och låt dina träningsstrumpor lufttorka så kommer de att hålla länge.