alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Damjackor och damparkas

 
[50]
1 / 2
Sida:av 2

adidas damjackor för aktiva tjejer 

Ytterplagg som damjackor är verkligen något som kan göra vardagen mycket bättre med enkla medel. Med rätt jacka behöver du aldrig bli genomblöt i regnet och jobbigt svettig när du pulsar genom snön. Våra jackor är alla av tillräckligt hög kvalitet för att hålla i många säsonger och blir snabbt favoriter i din garderob. Våra regnjackor är perfekta om du ofta går eller cyklar. De kan vikas ihop till att bli riktigt kompakta och är lätta att ta med sig, även om man inte riktigt vet hur vädret kommer att bli. Dessutom är de så snygga att du nästan kommer hoppas att det börjar regna! Vi har även ordentliga vinterjackor med dun som är lättviktiga och smidiga, men ändå varma och härliga. Med en sådan jacka behöver du inte längre ha många olika lager för att hålla dig varm, även mitt i vintern när det är riktigt kallt. Dessutom är de designade för att ventilera så du inte blir för svettig. Våra jackor har dessutom bra fickor där allt du behöver ha med dig får plats ifall du inte känner för att bära med dig en handväska överallt där du går. Perfekt om du bara ska ut på en runda med hunden! 

Sköt om din damparkas 

När du har investerat i en ny fin damparkas så vill du såklart att den ska hålla länge. Våra jackor för damer tvättas bäst utan sköljmedel i 30 grader. De går att torktumla, och de flesta jackorna mår faktiskt bäst av den torkmetoden. När du ska torktumla en dunjacka bör du först låta den hänga på tork över natten och sedan kan du använda dig av tre stycken nya tennisbollar som du stoppar i torktumlaren tillsammans med jackan. Bollarna slår på dunen så att de inte hamnar i fula klumpar, och jackan blir som ny.