alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gröna kappor och vinterjackor

 
[5]
Dam City Outdoor Grön MYSHELTER RAIN.RDY ParkaDam City Outdoor Grön MYSHELTER RAIN.RDY Parka

MYSHELTER RAIN.RDY Parka

Dam City Outdoor

Herr Originals Grön R.Y.V. JacketHerr Originals Grön R.Y.V. Jacket

R.Y.V. Jacket

Herr Originals

Gröna kappor och vinterjackor anpassade för de varierande temperaturerna

Visst att gröna kappor är sköna och så men när du hoppar på tunnelbanan, bussen eller tåget så kan det plötsligt kännas precis tvärtemot. Plötsligt börjar du stressa över hur du smidigast kan ta av din gröna vinterjacka för att få lite frisk luft och för att slippas svettas, men oroa dig inte! Vi har gröna kappor och vinterjackor som kommer med bärremmar som gör det smidigt att ta av en del av jackan så du kan få en behaglig ventilation när du är inomhus i värmen. Dessutom kommer våra gröna vinterjackor med bra ventilation i flera lager som hjälper huden andas samtidigt som du håller dig torr och varm. Sluta klaga över att det är dåligt väder och ge dig ut och kör ditt race, idag kan vara dagen då du överraskar dig själv.

Kaki vinterjacka som hjälper dig att synas i mörkret

Om inte vädret viker sig varför borde du? Förutom smarta gröna vinterjackor med bärremmar har vi även jackor som kommer med en inner- och ytterjacka så du enkelt kan klä dig efter temperaturerna utomhus. När mörkret faller kan du glädja dig över reflexdetaljerna som hjälper dig att synas, och den tjocka vadderingen kommer i olika material för att hjälpa dig att hålla dig varm. PrimaLoft® isolering är strategiskt placerad och ger grym värme medan HyperDRY™ är vattentåligt dun, och för extra skydd mot det kalla vädret och vindarna kommer även vissa av kapporna med en stormklaff. Glömde du att ta på dig en mössa innan du begav dig ut? Ingen fara, våra gröna jackor kommer med en huva som du enkelt kan dra över öronen för att förbättra värmen och för ansiktet har vi jackor med högre krage som hjälper dig att skydda den mot kylan. Bege dig ut och ta dig an landskapet framför dig, det här är din egentid där du får en chans att leva i nuet.