alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

beige jackor

 
[7]

Beiga jackor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Jackor från adidas passar perfekt och blir ett smidigt lagerplagg. Alla beiga jackor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – beiga parkasar från adidas

Vi erbjuder jackor tillverkade av nylon och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny funktion och använder den som ett återvunnet material när vi producera våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med jackkollektioner som adidas by Stella McCartney och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som RAIN.RDY, CLIMASTORM och WIND.RDY. Du hittar jackor i kollektionerna MyShelter, Clima och RDY.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Beiga jackor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.