alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tunna kappor och vinterjackor

 
[35]

Tunna kappor och vinterjackor ger värme och elegans

När det börjar bli kallare men inte riktigt är dags att ta fram den tjockaste dunjackan kan tunna kappor och vinterjackor vara lösningen som både håller dig varm och snygg. Våra kappor är, trots att de är tunna, varma och sköna samtidigt som de effektivt transporterar bort fukt så du inte blir obehagligt svettig. Detta är perfekt när man till exempel går in i en affär efter en långpromenad och inte vill bli för varm. En annan sak som är bra med våra kappor är att de är så mångsidiga. De passar både de dagar du kör på en aktiv stil, till exempel på väg till gymmet, eller när du vill vara lite mer uppklädd. Deras mångsidighet gör att du kan använda en kappa till många olika tillfällen, vilket gör att du behöver ha färre i garderoben.

En tunn kappa för varje tillfälle

Det första man tänker på när man pratar om en tunn kappa är nog ändå våra vinterkappor som passar för senhöst, ljumma vinterdagar och tidig vår. Men en annan sorts kappa vi erbjuder, som verkligen kan vara bra att ha i det svenska vädret, är våra regnkappor. Dessa håller regnet ute samtidigt som du ser riktigt trendig och elegant ut. Jackornas huvor skyddar huvudet och de håller dig torr inifrån och ut. Dessutom är många av dem mycket lätta vilket gör att de är smidiga att ta med sig om du inte vet hur vädret kommer att bli.

Återvunnet material i våra kappor

Det är så klart en fördel om din nya kappa inte bara håller dig varm och torr utan även är bra för planeten. Därför använder vi oss av återvunnen polyester som minskar plasten i haven, något som anses vara ett av våra största miljöproblem. Vi tar vara på plasten och gör funktionella och snygga kläder åt dig!