alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

gråa kappor

 
[10]

Grå kappor

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Det finns en hel värld att utforska. adidas kappor har skapats för att skydda dig från vädrets makter – på vindlande vandringsleder och breda avenyer. Alla grå kappor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – grå parkasar från adidas

Vi erbjuder kappor tillverkade av nylon och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Y-3 – med adidas-kappor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är berömd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Superfunktionell teknologi som CLIMAPROOF, RAIN.RDY och CLIMASTORM utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med kappor inkluderar RDY, Clima och MyShelter.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra gråa kappor från adidas – nu är stunden inne.