alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vattentät parka

 
[20]

Vattentäta parkasar

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. adidas outdoorkollektioner har parkasar som hjälper dig att tänja på gränser och förverkliga drömmar – oavsett om du har lämnat staden bakom dig eller navigerar livliga gator. Med dessa vattentäta parkasar kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – vattentäta parkasar från adidas

Vi erbjuder parkasar tillverkade av nylon och återvunnen polyester. Är hållbarhet viktigt för dig? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du sportar. När du går ut är du förberedd för oförutsägbart väder med vattentät utrustning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med parkasar från märken som Performance och Y-3. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självmedveten image tack vare sina varierande texturer och generösa draperingar. Superfunktionell teknologi som CLIMAPROOF och RAIN.RDY lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med parkasar inkluderar Clima, MyShelter och RDY. Vi erbjuder parkasar i vitt, grönt, lila och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Framtiden börjar idag. Upptäck våra vattentäta parkasar från adidas – nu är stunden inne.