alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Svarta kappor

 
[28]

Svarta kappor för vardagens äventyr 

När man bor här uppe i norden är det helt nödvändigt att ha ordentliga ytterkläder som kan skydda dig mot väder och vind. Våra svarta kappor finns i ett flertal olika modeller som passar för olika väderlekar och tillfällen. Till exempel är våra regnjackor i parkasmodell mycket populära då de skyddar mot regnet utan att du blir för varm och svettig. Deras helt förslutna sömmar gör att vatten inte tar sig igenom, oavsett hur mycket det regnar. För den som pendlar till jobbet har vi skapat jackor som är lätta att packa med sig och som till och med har bärremmar så man kan bära med sig dem som en ryggsäck. Vissa av våra jackor har inbyggda reflexer, vilket är perfekt om du rör dig i mörkret där det är mycket trafik. Våra svarta dunjackor håller dig varm hela vintern samtidigt som de är lätta och eleganta.  

Så sköter du om din jacka 

Våra jackor är gjorda för att hålla många säsonger om de tas hand om på rätt sätt. Om du exempelvis satsar på en dunjacka, se till att tvätta den i 30 grader med enbart duntvättmedel, inget sköljmedel. Efter att jackan har fått hänga på tork över natten torktumlar du den sedan tillsammans med tre rena tennisbollar för att dunet inte ska klumpa ihop sig. Även när du tvättar adidas regnjackor bör du undvika sköljmedel och tvätta i 30 grader. Du kan torktumla den direkt och detta är faktiskt det föredragna sättet att torka den, eftersom torktumlaren återaktiverar dess vattentäthet. Tänk även på att tvätta jackan med stängda blixtlås. Om du råkar spilla eller det kommer andra fläckar på jackan bör du ta hand om dessa direkt. Men svart är en förlåtande färg, vilket även det gör att många använder en svart jacka från adidas i många år.