alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

svart magväska

 
[28]

Svarta magväskor

Med accessoarer från adidas kan du fokusera på det som är viktigt utan att behöva tänka på stil eller funktion. adidas typiska design löper genom alla våra kollektioner. På så vis inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla varje dag. Det står sport på schemat idag! Våra magväskor har plats för allt du behöver för nästa träning. De har många fack och fickor med dragkedja för att du ska kunna organisera så att du hittar dina saker. Våra svarta magväskor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – svarta magväskor från adidas

Våra magväskor är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med magväskorskollektioner som Originals, Performance och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt är legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar. Injection Pack, Essentials och Trefoil är våra populära kollektioner med magväskor.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. 3-Stripes är alltid rätt för maratonloppet. Framtiden börjar idag. Välj våra svarta magväskor från adidas – nu är stunden inne.