alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Landhockeyskor

 
[7]

Snabba steg på planen med adidas landhockeyskor

När du tränar är din utrustning A och O. adidas har därför tagit fram både plagg och skor som är särskilt framtagna för specifika sporter, och med rätt skor kan du prestera på topp och ta säkra steg. Landhockeyskor kräver greppande sulor som ger ordentligt med säkerhet i snabba matcher. Dessutom behöver du flexibla skor som gör att du snabbt kan röra dig i sidled och få stöd för snabba vändningar. adidas landhockeyskor ger dig direkt en fördel på planen, med full komfort kan du lägga all fokus på spelet utan distraktion.

Svala adidas landhockey träningsskor för intensiva matcher

Med adidas landhockeyskor får du skön svalka under matcherna tack vare den ventilerande meshovandelen som leder bort fukt och svett från fötterna. Denna mjuka ovandel ger även skorna en strumpliknande passform för att skorna lätt ska kunna följa med i dina steg och ge dig full flexibilitet. Skorna har även förstärkta gummiyttersulor som både är slitstarka och ger optimalt grepp på underlaget för snabbt spel. Mellansulor i Bounce ger även skorna en lätt men flexibel stötdämpning för extra energi i dina steg.  

Snygga landhockeyskor för olika stilar

I adidas kollektion av landhockeyskor hittar du allt från skor i diskreta basfärger till iögonfallande skor i fräck neon. Skorna kommer med de igenkänningsbara adidas 3-Stripes längs med sidorna och du kan antingen välja skor med kontrasterande 3-Stripes för en rolig designdetalj eller 3-Stripes i samma färg som skornas bas om du föredrar en mer diskret stil. Varför inte välja ett par neonfärgade skor till en svart outfit, eller ett par svarta skor som lätt går att passa till en mängd olika träningskläder. Matcha dina landhockeyskor med adidas vadderade strumpor för att slippa friktion och skav i dina skor. adidas strumpor är ventilerande och snabbtorkande för att du ska hålla fötterna torra i skorna även under varma och svettiga pass.