alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Dam · Volleyboll · Skor

 
[23]
Ligra 7 Indoor Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
Court Team Bounce Indoor Shoes
Handball Spezial Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
Ligra 7 Indoor Shoes
CrazyFlight Mid
Ligra 7 Indoor Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
Novaflight Volleyball Shoes
Crazyflight Shoes
Speedcourt Shoes
CrazyFlight W
Adizero Fastcourt 1.5 Handball Shoes
Stabil Next Gen Shoes
Crazyflight Mid Tokyo Volleyball Shoes
Novaflight Volleyball Shoes

Skor för damer för volleyboll

Med adidas skor för damer kombinerar du stil med sport och fritid. adidas skor för damer imponerar inte bara med sin stil utan är även föregångare när det kommer till komfort. Skor från adidas ger stöd i alla riktningar. Spring snabbare, hoppa högre och sikta alltid på seger när du tävlar i volleyboll. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Alla skor för damer för volleyboll från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – skor för damer för volleyboll från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du får motivationen som krävs för att presterar på topp när du tränar volleyboll: .

Våra skor innehåller även syntetläder och textil.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-skor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som LIGHTSTRIKE, hjälper dig slå ditt personbästa. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än någonsin för att ge maxad kraft steg efter steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg och håller dig fulltankad med energi. adizero är vår mest omtyckta kollektion med skor. Våra skor är tillgängliga i svart, vitt, grönt och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som de sanna atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller inomhusplaner. Visa din alldeles individuella stil med skor för damer för volleyboll från adidas.