alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

volleyboll shorts

 
[5]

Shorts för volleyboll

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Tränar du lagsporter som volleyboll? – Då kan material och passform göra skillnad. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger sitt bästa och tävlingsandan stiger. Med shorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil kombinerad med unika material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Alla shorts för volleyboll från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – shorts för volleyboll från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när volleyboll: .

Våra shorts innehåller även polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-shorts gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMACOOL. Våra kollektioner med shorts inkluderar Parley, DESIGNED4TRAINING och Clima. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. Våra shorts finns i grått, svart och blått.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Shorts för volleyboll från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att slå ditt personbästa varje dag.