alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleybollskor

 
[32]
Med adidas volleybollskor får du bra grepp på underlaget för snabba rörelseförändringar och säkra hopp. Med skornas stötdämpning landar du säkert och får extra energi och fjädring i dina steg.

Volleybollskor för att flyga fram på planen

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning behöver du utrustning som är särskilt anpassad för din sportutövning, och hos adidas hittar du träningsskor som är gjorda för de rörelser din träning kräver. Här hittar du volleybollskor som ger dig de optimala förutsättningarna för att förbättra ditt spel, med högteknologiska funktioner och smart design kan du flyga fram på planen. Här hittar du skor som ger dig säkra steg, stabilitet och snabbhet, och med adidas klassiska kontrasterande 3-Stripes får du dessutom skor som känns igen av atleter världen över. Välj bland klassiska svartvita modeller och härliga neonfärgade skor.

Träningsskor som ger dig det där extra du behöver till träningen

Ute på volleybollplanen behöver du träningsskor som stödjer dina rörelser för maximal snabbhet och reaktionsförmåga. adidas volleybollskor ger dig bra grepp på underlaget med greppande gummisulor som gör att du snabbt kan ändra rörelseriktning och reagera på spelets vändningar. Med mellansulor som har högteknologisk stötdämpning får du extra fjädring vid frånskjut och hopp samt skyddande dämpning vid nedtramp. För extra stöd för anklarna kan du välja ett par skor med strumpliknande konstruktion kring ankeln. Detta ger extra stöd men gör att du samtidigt behåller anklarnas rörelseförmåga och inte hindrar ditt spel.

Redo för träningen med rätt utrustning

Att ha rätt utrustning för träningen är A och O när det kommer till prestation. Matcha dina volleybollskor med adidas sportstrumpor för extra bra passform och komfort. adidas sportstrumpor ger dig svala och torra fötter som inte glider runt i skorna utan ger en fixerad känsla för säkra steg. Du hittar även volleybollkläder som ventilerande toppar med rymlig skärning runt axlarna för maximal rörelseförmåga för armarna. Matcha med adidas volleybollshorts med kompressionspassform för ett skönt stöd för dina muskler.