alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Volleyboll · Skor

 
[24]

Skor för volleyboll

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor gör inte bara avtryck med sin stil utan är även föregångare när det kommer till komfort. Skor från adidas ger stöd i alla riktningar. Spring snabbare, hoppa högre och sikta alltid på seger när du tävlar i volleyboll. Skor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa skor för volleyboll kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – skor för volleyboll från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt du har när du tränar volleyboll och vill förbättra ditt personbästa: skor från adidas.

Syntetläder och textil är två av de material vi använder för att tillverka våra skor.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med skorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva.

Vi testar ny teknologi som ADIWEAR och LIGHTSTRIKE i extrema förhållanden. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft steg efter steg steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på banan och andra platser där det kan behövas. Du hittar skor i kollektionen adizero. Våra skor är tillgängliga i vitt, blått, orange och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Våra skor lämpar sig för inomhusplaner. Visa din alldeles egna stil med skor för volleyboll från adidas.