alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gym crop tops

 
[19]
Pris
239 kr - 999 kr
239999

Crop topsar för gym

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Crop topsar från adidas sitter perfekt och fungerar som ett oumbärligt lagerplagg. Med crop topsar för gym kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – crop topsar för gym från adidas

Crop tops har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi använder plast på ett nytt sätt och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med crop topsarskollektioner som Athletics, adidas by Stella McCartney och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. AEROREADY, CLIMACHILL och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger behaglig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar crop topsar i kollektionerna Clima, Response och Focus. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design. Vi erbjuder crop topsar i gult, blått, svart och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för damer. 3-Stripes är alltid rätt för gymet. Visa din alldeles personliga stil med crop topsar för gym från adidas.