alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

blå crop top

 
[9]

Crop topsar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Crop topsar har helt rätt stil för dig och dina krav så att du kan förverkliga din individuella potential. Med crop topsar kommer du att vara redo.

Skriv dina egna regler – crop topsar från adidas

Crop tops har tillverkats av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med crop topsar från märken som Performance och Athletics. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY och CLIMACOOL. Våra kollektioner med crop topsar inkluderar adizero, Clima och Must Haves.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för damer. Visa din alldeles egna stil med crop topsar från adidas.