alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svarta axelväskor

 
[21]

Svarta axelväskor

Med accessoarer från adidas står du på stadig mark utan att behöva tänka på stil eller funktion. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till träningen gör våra tillbehör att du alltid kan se livet ur ett sportperspektiv. Det står sport på dagens schema! Våra axelväskor har plats för allt du behöver till träningen. De har flera fack och fickor med dragkedja för att du ska kunna ha dina saker där du lätt hittar dem. Våra svarta axelväskor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – svarta axelväskor från adidas

Våra axelväskor har tillverkats av bomull, nylon och polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Y-3, adidas by Stella McCartney eller Performance – med adidas-axelväskor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här ryms ett flertal skiftande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet. Essentials, ZNE och adicolor är våra mest omtyckta kollektioner med axelväskor.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Välj våra svarta axelväskor från adidas – nu är stunden inne.