alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: PRODUKTER FÖR DAM

 
[599]
1 / 13

Nå nya resultat med Black Friday: damartiklar på rea

adidas har alltid komfort och funktion i fokus för sin design och har skapat utrustning som låter dig prestera på topp genom att eliminera störningsmoment från dina skor och kläder. Du får maximalt stöd från dina adidas artiklar och kan lägga allt fokus på träningen utan distraktioner. Här hittar du skor och annan utrustning bland adidas Black Friday: damartiklar på rea. Med rabatterade priser kan du fynda utrustning som håller säsong efter säsong och som ger dig en fräsch look med adidas klassiska designinslag.

Välj rätt skor i adidas Black Friday: damartiklar-outlet

I adidas Black Friday: damartiklar-outlet hittar du skor för alla möjliga olika aktiviteter. adidas har anpassat sin design för att du ska få skor som stödjer de specifika rörelser som din träning kräver. För löpning hittar du lätta träningsskor med fotnära passform som hänger med i varje steg. Med ventilerande och fuktavledande ovandelar slipper du varma och svettiga fötter, och en energiåtergivande stötdämpning i skornas mellansula skyddar dina leder mot stötar medan du får extra energi i dina steg. Bland Black Friday: damartiklar på rea kan du välja mellan skor med greppande sulor för utomhusbruk och gummisulor för löpning på löpband. Du hittar skor med låg skärning runt ankeln för extra rörelsefrihet för sporter som tennis och mer stödjande design runt ankeln för sporter som basket.

Högteknologiska material på stilrena plagg

Bland adidas reaprodukter hittar du högteknologiska material på plagg i olika modeller. Med fuktavledande yta kan du hålla dig sval och torr under träningen medan snabbtorkande plagg eliminerar risken för svettfläckar på dina kläder. Du hittar även värmande accessoarer för vintersäsongen. Många av adidas plagg har inslag av klassiska arkivdetaljer som adidas 3-Stripes eller den ikoniska Trefoil-loggan. Fixa stilen till rabatterat pris med adidas Black Friday: damartiklar på rea.