alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Herrsneakers

 
[102]
Originals Beige OZNOVAOriginals Beige OZNOVA

OZNOVA

Originals

Sportswear Grå SN1997 ShoesSportswear Grå SN1997 Shoes

SN1997 Shoes

Sportswear

1 / 3
Sida:av 3

Förbättra dina resultat med Black Friday: herrsneakers

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att förbättra dina resultat med adidas Black Friday: herrsneakers. adidas har anpassat sina träningsskor för olika typer av sporter och träningsformer för att du ska få så bra stöd som möjligt från dina skor. Med högkvalitativa material och ny teknologi hittar du ikoniska silhuetter i uppdaterade modeller. I adidas Black Friday: herrsneakers-outlet hittar du allt från löparskor och gymskor till skor för terräng och friluftsliv. Med Black Friday: herrsneakers får du rabatt på skor som burits av några av världens främsta atleter.

Välj rätt skor i adidas Black Friday: herrsneakers-outlet

Om du ägnar dig åt löpträning vet du att du vill ha ett par lätta och smidiga träningsskor. Med Primeknit-ovandelar hittar du strumpliknande passform på träningsskor som ger dig ventilerade och svala fötter. En lätt sula med energiåtergivande stötdämpning ger dig både skydd för leder och extra fjädring i stegen. För terränglöpning hittar du grövre sulor som ger dig säkra steg tack vare bra grepp på hal och ojämn mark. Bland adidas Black Friday: herrsneakers på rea hittar du även klassiska skinnskor för tennisplanen. Med låg skärning runt ankeln får du flexibel rörelsefrihet medan greppande gummisulor ger dig optimalt grepp på planen så du snabbt kan ändra rörelseriktning under spelet. Du hittar även snygga sneakers som fungerar lika bra till vardags som till gymmet. 

Snygg och ikonisk sportstil med arkivinspirerad design

Med designdetaljer från adidas arkiv får du en klassisk och tidlös känsla på dina sneakers. Med detaljer som 3-Stripes längs med skornas sida och kontrasterande hälkappor kan du även få till en sportig retro-stil samtidigt som du kan dra nytta av det allra senaste inom teknologi. Matcha med adidas sportstrumpor för att få så bra grepp i skorna som möjligt och för att eliminera risken för friktion och skav.