alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: T-shirts

 
[1003]

Black Friday: t-shirts för hög komfort på grundläggande basplagg

adidas har i årtionden skapat revolutionerande skor och kläder som optimerat atleters träning. Med högteknologiska material och högkvalitativ design har adidas skapat kollektioner som håller funktion och rörelse i centrum. Bland adidas Black Friday: t-shirts hittar du rabatt och erbjudande på grundläggande basplagg med många användningsområden. Du hittar högfunktionella material och design som anpassats specifikt för olika typer av sportutövningar för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Du hittar också snygga plagg som passar bra för en avslappnad men fräsch sportstil med arkivinspirerad design. Mixa och matcha plagg från Black Friday: t-shirt-outlet med resten av adidas träningskläder för en varierad och mångsidig stil.

Black Friday: t-shirt outlet med rabatt på högfunktionell design

Bland adidas Black Friday: t-shirts på rea hittar du högteknologiska material som ger dig full komfort. För träningen hittar du bland annat fuktavledande material som leder bort fukt och värme från kroppen så du håller dig sval och torr. Ventilerande meshpaneler ger dig extra svalka och du hittar svala och tunna material för att vara bekväm under varma dagar eller svettiga pass. Du hittar en mängd olika modeller bland adidas t-shirts, både toppar med kroppsnära passform och t-shirts med lösare snitt. För extra stöd för musklerna finns långärmade t-shirts i kompressionspassform som stabiliserar musklerna och minskar muskelvibrationer för att du lättare ska kunna isolera olika rörelser.

Snygg sportstil med välkända designdetaljer

Bland adidas Black Friday: t-shirts hittar du klassiska Trefoil-tröjor för en fräsch sportstil. Välj mellan en mängd olika färger med kontrasterande vita Trefoil-loggor på bröstet för en snygg look som funkar lika bra till vardags som till träningen. Du hittar även retro-inspirerade modeller med vita 3-Stripes längs med t-shirtens ärmar. Matcha din träningstopp med adidas träningsbyxor och skor som är anpassade för olika träningsformer för att få så bra utgångspunkt som möjligt för att optimera dina träningsresultat.