alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Hoodies för dam

 
[188]
1 / 4
Sida:av 4

Feminint sportig look i våra Black Friday hoodies för dam

Huvtröjor såg mer eller mindre likadana ut under flera år och användes främst för de som arbetade i det kalla fryslagret på 30-talet, tills de kom att bli populära att använda inom hiphop-världen på 70-talet. Eftersom flera världskända designers blev intresserade av huvtröjan kom den att bli ett plagg som för många idag är favoriten i garderoben - inte bara för looken men även för känslan. Trots att 70-talet var mer än 40 år sedan så arbetar vi tillsammans med designers som fortfarande idag vet hur man skapar en unik stil med häftiga tryck och annorlunda modeller. Därför hittar du Black Friday hoodies för damer med en mer feminin look, men även huvtröjor med en mer sportig känsla som gör dig redo för gymmet såväl som vardagen. Sluta oroa dig över att bli överhettad och njut av den smarta AEROREADY-teknologin som hjälper till att hålla dig torr även när du blir varm.

Damhuvtröjor fixar stilen på nolltid

Black Friday hoodies för damer är perfekta om du känner att tiden går för fort och att du alltid missar de roliga stunderna eftersom du försöker välja kläder i timmar. Släng på dig en damhuvtröja över den där fula t-shirten du egentligen ville ge bort men fortfarande har och upptäck hur även den vaknar till liv. Matcha gärna ytterligare med ett par snygga joggingbyxor eller varför inte en söt kjol för en sportig men feminin look? Ta på dina schyssta sneakers och känn hur du är redo att ta dig an en dag fylld med utmaningar. Med en sportig huvtröja blir det plötsligt mycket lättare att ha mer tid för nytta och nöje då den passar utmärkt för det hårda träningspasset såväl som den långa skol- eller arbetsdagen. Dagen är din och det är du som bestämmer hur den ska spenderas.