alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: SKOR

 
[773]
Dam Vandring Svart HOTAKIDam Vandring Svart HOTAKI

HOTAKI

Dam Vandring

Prestera på topp med skor från Black Friday: skorea

Genom årtiondena har adidas tagit fram en mängd ikoniska sneakers som revolutionerat både sportvärlden och modevärlden. Med design centrerad runt funktion och prestation har adidas skapat skor som stödjer dina rörelser och låter dig optimera din träning så du kan prestera på topp. Med rätt skor får du full komfort och kan lägga ditt fokus på träning genom att eliminera störningsmoment. Bland adidas Black Friday: skorea hittar du sneakers som inspirerats av adidas arkiv. Med klassiska detaljer som kontrasterande adidas 3-Stripes och kontrasterande färg på hälkapporna får du en tidlös sportstil som håller säsong efter säsong.

Välj rätt skor för din träning från vår Black Friday: sko-outlet

I adidas Black Friday: sko-outlet hittar du skor i många olika modeller. adidas har anpassat sina sneakers för att de ska stödja rörelser för specifika träningsformer. Här hittar du bland annat skor för löpning med lätta ovandelar och flexibla sulor. Ventilerande Primeknit-material låter fötterna andas även under svettiga pass. Stötdämpande sulor ger både skydd för leder och extra energi i stegen. För tennisplanen hittar du Black Friday: skor på rea med låg skärning runt ankeln för maximal rörelsefrihet. Med greppande gummisulor får du ordentligt grepp på tennisplanen för snabba vändningar, och för fotbollsträningen hittar du skor med sulor för både mjuka och hårda planer. Med fotnära passform och greppande ovandelar får du kontroll över bollen och kan dribbla bort motståndarna på planen. adidas sneakers från Black Friday: skorea kommer i arkivinspirerad design. Med tidlösa designdetaljer får du en fräsch stil som lätt går att matcha till din träningsgarderob. Här hittar du skor som passar både för träning och en ledig vardagsstil. Matcha dina träningsskor med adidas sportstrumpor för att få så bra passform i skorna som möjligt. Med strumpor som motverkar glid och friktion slipper du risken för skav och får bekväma steg.