alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Träningsställ

 
[340]
1 / 8
Sida:av 8

Ikonisk stil med Black Friday: träningsställ på rea

Genom årtiondena har adidas tagit fram flera ikoniska silhuetter och modeller som revolutionerat sportvärlden och modehistorien. Med fokus på både komfort och stil kan du nå bästa möjliga resultat under din träning samtidig som du håller självförtroendet uppe med en snygg och fräsch stil. Ett av adidas mest ikoniska plagg är träningsställen. Dessa kommer i en mängd olika modeller och stilar och är ett användbart plagg som fungerar som bas i träningsgarderoben. Välj bland olika stilar och snitt i adidas Black Friday: träningsställ på rea för en snygg stil till rabatt.

Välj rätt för din träning bland vår Black Friday: träningsställ-outlet

adidas har anpassat sina plagg efter olika typer av träningsformer och rörelser för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt för träningen. I adidas Black Friday: träningsställ-outlet hittar du material som fungerar vindskyddande för att du ska hålla kalla vindar borta under utomhusträning. Med ståkrage och muddar skyddar plaggen ytterligare från kyla. Du hittar även träningsställ med isolerande funktion för att du ska kunna fortsätta träna som vanligt även under den kallare delen av året. Med huvor kan du dessutom hålla huvudet varmt under passen. Du hittar både slimmade snitt som passar bra för löprundan utan att distrahera med onödig volym, men även vidare snitt som fungerar som överdragsplagg till uppvärmningen eller på väg till gymmet. För att du ska hålla dig bekväm finns även Black Friday: träningsställ på rea med snabbtorkande material och fuktavledande funktion. 

Klassiska designinslag från adidas kända arkiv

Bland adidas Black Friday: träningsställ på rea hittar du erbjudanden på plagg med designinslag som adidas 3-Stripes, Badge Of Sport och Trefoil-logga. Dessa ger en tidlös stil som andas legendariskt sportmode. Matcha ditt träningsställ till adidas välkända skosilhuetter för att vara redo för träning och aktivitet från topp till tå.