alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: KLÄDER FÖR DAM

 
[1146]

Black Friday: damkläder till ett bättre pris

Om det finns något som vi absolut älskar så är det när våra favoriter har blivit nedsatta i pris. Detta innebär att du kan investera i favoriten men samtidigt köpa ett till plagg till nästan samma pris. Vi har mängder av olika alternativ bland våra Black Friday: damkläder. Bland annat olika kjolar, klänningar, byxor, shorts, tröjor och även jackor. För varma sommardagar har vi även badkläder som är klorresistenta och som håller år efter år, men även Black Friday: damkläder med smarta meshinfällningar och AEROREADY-material som hjälper till att hålla dig sval även när värmen stiger. För de lite kyligare dagarna har vi kläder med härlig vaddering som fungerar isolerande mot bitande vind och kalla temperaturer. Vi har självklart tagit hänsyn till naturen och försökt skapa Black Friday: damkläder i återvunna såväl som organiskt material för att minska användandet av våra naturresurser.

Damkläder som passar vid alla tillfällen

Våra damkläder har blivit tillverkade och inspirerade av bland annat dig, det är nämligen du som hjälper oss att skapa olika stilar som passar både i träningslokalen såväl som när du är på väg till festen - helst i någon av våra snygga trenchcoats. Självklart går det alltid bra att matcha våra damkläder med något av våra bekväma men grymt snygga sneakers. Våra kläder håller alltid adidas-arvet i fokus och du kan därför förvänta dig någon av våra mer ikoniska symboler som Trefoil eller varför inte 3-Stripes loggan som visar att du är redo för ett nytt äventyr. Om du älskar att göra spontana saker rekommenderar vi att du investerar i någon av våra sportiga men feminina klänningar som går snabbt att ta på när det är dags att bege sig ut med dina nära och kära. Var aldrig mer rädd för att missa de speciella tillfällena som aldrig kommer igen, utan njut istället av de i stil.