alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Träningsställ för barn

 
[32]

Tidlös stil och mångsidiga plagg med Black Friday: träningsställ för barn

adidas har tagit fram revolutionerande plagg och skor genom årtiondena och har skapat flera ikoniska silhuetter som fått en tidlös status. adidas träningsställ och tracksuits är sådana plagg och är ett av de mest grundläggande ställen till din garderob. Dessa mångsidiga plagg främjar rörelser och håller dig bekväm under träningen tack vare högteknologiska material. träningsställ och tracksuits finns inte bara i dam- och herrstorlekar, men även i storlekar för juniorer för att alla åldrar ska kunna dra nytta av adidas teknologi. Bland Black Friday: träningsställ för barn hittar du rabatt och erbjudanden på träningsställ för olika åldrar. 

Lek och träning med Black Friday: träningsställ för barn till outlet-priser

Bland adidas Black Friday: träningsställ för barn till outlet-priser hittar du allt ifrån klassiska tracksuits till färggranna och mönstrade träningsställ. För uppvärmningen kan du ge barnen skön värme med ett extra lager som lätt går att bära över träningskläderna. Med ståkrage och muddar hålls kalla vindar borta från kroppen medan snabbtorkande material gör att barnen håller sig svala och torra utan pinsamma svettfläckar. Välj tracksuits med blixtlås längst ner vid bensluten för att barnen ska kunna dra av och på byxorna över sina sneakers. Bland Black Friday: träningsställ för barn hittar du även träningsställ och set med t-shirt och shorts. Dessa passar perfekt för lek under varma sommardagar och går perfekt att bära under de klassiska tracksuitsen. 

Klassisk design eller piffiga färger

Välj bland en mängd olika modeller och design för att hitta något som passar barnens stil. Här hittar du till exempel klassiska enfärgade tracksuits med kontrasterande 3-Stripes längs med ärmar och ben för en tidlös stil i sportig anda. Du hittar även härliga blockfärgade modeller och mönstrade set för att piffa upp med lite färg i garderoben. adidas träningsställ för barn funkar lika bra till träningen som för en ledig stil under aktiva dagar.