alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Träningsställ för dam

 
[251]
Dam TERREX Svart FleecebyxorDam TERREX Svart Fleecebyxor

Fleecebyxor

Dam TERREX

1 / 6
Sida:av 6

Var redo för träningen med Black Friday: träningsställ för damer på rea

Med adidas plagg är du redo för träningen tack vare snitt och material som är särskilt anpassade för just din träningsform och sport. Olika sporter och tillfällen kräver olika typer av stöd för att du ska kunna känna dig så bekväm som möjligt. Komfort är viktigt för att du ska kunna optimera din träning och prestera på topp. Med bekväma plagg eliminerar du störningsmoment som kommer från skavande sömmar, en svettig känsla eller plagg som hindrar dina rörelser. Med addias Black Friday: träningsställ för damer på rea får du ett basplagg till rabatt. Här kan du välja bland en mängd olika modeller och stilar för olika användningsområden. Med adidas Black Friday: träningsställ för damer-outlet får du dessutom en tidlös stil som håller säsong efter säsong.

Välj rätt modell i adidas Black Friday: träningsställ för damer-outlet

Bland vår Black Friday: träningsställ för damer på rea hittar du högkvalitativa plagg som underlättar för din träning. För löparrundan hittar du modeller med ståkrage och muddar som håller kyliga vindar borta från kroppen så du slipper distraheras av kyla. Med en vindskyddande och fuktavstötande yta kan du istället lägga fullt fokus på träningen. För uppvärmningen hittar du träningsställ som har breda benslut för att lätt kunna dras på och av över dina skor när du behöver justera dina lager. Du kan även mixa och matcha träningsstället med adidas shorts och träningstoppar för en mångsidig träningsstil.

Stil hämtad från adidas arkiv

Bland adidas Black Friday: träningsställ för damer på rea hittar du träningsställ i ikonisk stil. Med välkända detaljer som matchande 3-Stripes längs med ärmar och ben eller adidas Trefoil-logga på bröstet får du direkt en tidlös och fräsch stil. Välj bland klassiska träningsställ i svart med kontrasterande 3-Stripes eller satsa på färgstarka ställ eller härliga mönster för att piffa upp träningsgarderoben.