alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Träningsställ för dam

 
[175]
adidas x Marimekko Hoodie (Plus Size)
SST Track Pants
Sweat Pants
adidas Z.N.E. Sportswear Pants
Hyperglam Flared Rib Pants
Essentials Linear Hoodie
Track Top
adidas 2000 Luxe Cropped Track Top
Primeblue SST Track Pants
adidas Sportswear Studio Lounge Fleece Pants
adidas Sportswear Studio Lounge Fleece Hooded Full-Zip Hoodie
adidas Sportswear Mission Victory Full-Zip Hoodie
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Top (Plus Size)
adidas Sportswear Studio Lounge Fleece Pants
adidas Sportswear Energize Track Suit
Track Jacket
adidas x Marimekko Hoodie
Adicolor 3D Trefoil Track Pants
adidas 2000 Luxe Cropped Track Top
adidas Sportswear SuperHer Bike Pants
adidas x Marimekko Hoodie
adidas 2000 Luxe Open Hem Track Pants
adidas Sportswear SuperHer Bike Pants
Adicolor 3D Trefoil Track Pants
Adicolor 3D Trefoil Track Pants
Track Jacket
Track Pants
Primeblue SST Track Pants
Track Pants
Track Pants
Track Pants
Track Top
Hyperglam High-Rise Sweatpants ​
Primeblue SST Track Jacket
Pants
Hyperglam Fleece Pants
The Trackstand Cycling Pants
Adicolor Split Trefoil Track Pants
adidas 2000 Luxe Open Hem Track Pants
Adicolor Classics Japona Track Pants
Sweat Pants
Tiro Track Jacket (Plus Size)
Track Pants
1 / 4
Sida:av 4

Var redo för träningen med Black Friday: träningsställ för damer på rea

Med adidas plagg är du redo för träningen tack vare snitt och material som är särskilt anpassade för just din träningsform och sport. Olika sporter och tillfällen kräver olika typer av stöd för att du ska kunna känna dig så bekväm som möjligt. Komfort är viktigt för att du ska kunna optimera din träning och prestera på topp. Med bekväma plagg eliminerar du störningsmoment som kommer från skavande sömmar, en svettig känsla eller plagg som hindrar dina rörelser. Med addias Black Friday: träningsställ för damer på rea får du ett basplagg till rabatt. Här kan du välja bland en mängd olika modeller och stilar för olika användningsområden. Med adidas Black Friday: träningsställ för damer-outlet får du dessutom en tidlös stil som håller säsong efter säsong.

Välj rätt modell i adidas Black Friday: träningsställ för damer-outlet

Bland vår Black Friday: träningsställ för damer på rea hittar du högkvalitativa plagg som underlättar för din träning. För löparrundan hittar du modeller med ståkrage och muddar som håller kyliga vindar borta från kroppen så du slipper distraheras av kyla. Med en vindskyddande och fuktavstötande yta kan du istället lägga fullt fokus på träningen. För uppvärmningen hittar du träningsställ som har breda benslut för att lätt kunna dras på och av över dina skor när du behöver justera dina lager. Du kan även mixa och matcha träningsstället med adidas shorts och träningstoppar för en mångsidig träningsstil.

Stil hämtad från adidas arkiv

Bland adidas Black Friday: träningsställ för damer på rea hittar du träningsställ i ikonisk stil. Med välkända detaljer som matchande 3-Stripes längs med ärmar och ben eller adidas Trefoil-logga på bröstet får du direkt en tidlös och fräsch stil. Välj bland klassiska träningsställ i svart med kontrasterande 3-Stripes eller satsa på färgstarka ställ eller härliga mönster för att piffa upp träningsgarderoben.