alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Golftillbehör & golfkläder herr

 
[145]
Herr Golf Svart ADX LS POLOHerr Golf Svart ADX LS POLO

ADX LS POLO

Herr Golf

Golf Vit ADICROSS LOGolf Vit ADICROSS LO

ADICROSS LO

Golf

Herr Golf Blå NO SLOW PLAYHerr Golf Blå NO SLOW PLAY

NO SLOW PLAY

Herr Golf

1 / 4
Sida:av 4

Maxa ditt spel med varor från Black Friday: golftillbehör och golfkläder för herrar

När du spelar golf är det viktigt att du kan fokusera på spelet. Då behöver du bekväma kläder som du också känner dig snygg i. Just nu har vi massor av härliga plagg att välja mellan på Black Friday: golftillbehör och golfkläder för herrar. reavarorna är klassiska i sitt utförande så du passar in på golfbanan, och dessutom är de såpass stilrena att du även kan ha på dig dem på fritiden eller kanske om ni går på restaurang efter att ni har gått en match. På Black Friday: golftillbehör och golfkläder för herrar har vi fina erbjudanden på allt som behövs till en bra golfoutfit. Vad sägs till exempel om bekväma pikétröjor och solskyddande kepsar? Det finns även sköna golfskor och golfbyxor som ger dig rätt silhuett och tillåter dig att svinga.

Uppgradera din golfstil på adidas Black Friday-outlet på golftillbehör och golfkläder för herrar

Eftersom reavarorna på vår Black Friday-outlet på golftillbehör och golfkläder för herrar är så stilrena och de flesta är enfärgade för att få till en klassisk golflook så är de väldigt lätta att kombinera för att skapa en snygg outfit. Glöm inte att använda samma färgskala på allt i din outfit, inklusive skorna och kepsen för att skapa en helhet.

Så vårdar du dina golfkläder och tillbehör

Följ alltid tvättinstruktionerna för ditt specifika plagg eftersom det kan skilja sig åt hur man bäst tvättar olika kläder. För det mesta är det bäst att tvätta på låga temperaturer och låta kläderna lufttorka. Golfskorna behöver impregneras för att bli mer tåliga mot vatten, men också så smuts inte fastnar lika lätt. När de har blivit smutsiga rekommenderar vi att du använder en skumrengöring för skor som får verka och sedan torkas av med en torr, mjuk trasa. När skorna har torkat fyller du på impregneringen.