alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: SKOR FÖR DAM

 
[524]
Dam Originals Grå OZWEEGO WDam Originals Grå OZWEEGO W

OZWEEGO W

Dam Originals

Dam Vandring Svart HOTAKIDam Vandring Svart HOTAKI

HOTAKI

Dam Vandring

1 / 11
Sida:av 11

Flyg fram med Black Friday: damskor på rea

Med adidas sneakers och träningsskor kan du flyga fram med bekväma och fjädrande steg oavsett underlag. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att optimera din träning med högteknologiska material som främjar dina rörelser och låter dig prestera på topp. Med hög komfort slipper du störningsmoment som kan distrahera dig från din träning. adidas har dessutom skapat flera ikoniska stilar som inte bara har revolutionerat sportvärlden men även modevärlden. Med klassiska adidas designinslag hittar du Black Friday: damskor på rea som ger dig en tidlös stil.

Välj rätt skor i adidas Black Friday: damsko-outlet

I adidas Black Friday: damsko-outlet hittar du sneakersmodeller som är anpassade specifikt efter olika sporter då olika träningsformer kräver specifika rörelser. Högteknologiska material och funktionella designlösningar stödjer dina rörelser för respektive träningsform. Välj lågt skurna skor för ökad rörelsefrihet, något som till exempel är användbart på tennisplanen. adidas tennisskor kommer även i stabilt läder och med greppande gummisulor för säkra steg och snabba rörelseförändringar under matchen. För löprundan hittar du lätta skor i Primeknit som ger en strumpliknande känsla så skorna hänger med i stegen. Flexibla sulor med energiåtergivande stötdämpning ger dig snabba och fjädrande steg, och för friluftsliv och terrängträning hittar du skor med grövre sulor och vattenavstötande yta för säkra och torra steg. adidas har även ett stort sortiment av fotbollsskor bland Black Friday: damskor på rea. Dessa skomodeller kommer med olika typer av sulor beroende på vilket underlag du spelar på. Välj släta och snörlösa ovandelar för rena tillslag på bollen eller ovandelar med textur för en greppande funktion som ger kontroll över bollen så du kan dribbla bort motståndarna. Matcha dina sneakers med adidas strumpor för att slippa glid i skorna och eliminera risken för friktion och skav. adidas sportstrumpor kommer både i ankel- och knämodeller.