alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Träningsoveraller

 
[1116]

Snygga och praktiska tracksuits & träningsoveraller från adidas

Under uppvärmning innan matchdags eller vid myskvällar hemma i soffan sitter det aldrig fel med kläder från adidas utbud av träningsoveraller. Här finns allt från snygga träningsställ med klassisk 3-Stripes design perfekta för att ta sig an vardagen med stil, till träningsoveraller av kraftigt material framtaget för kyliga träningspass. Andra viktiga egenskaper som syns bland kläder i utbudet av adidas träningsoveraller är exempelvis dubbelstickade alternativ tillverkade av 100 % polyester och modeller med ribbade infällningar nedtill vid benområdet. Alla kläder kommer givetvis i mängder av storlekar, färgval samt alternativ med både slimmad och normal passform. 

adidas träningsoveraller - kläder för träningspasset och myskvällen

För den aktive kan ett ordentligt träningsställ göra stor skillnad. En träningsoverall från adidas hjälper dig att hålla värmen under kyliga morgnar och på så vis gör att du slipper dra på dig onödiga skador. Många jack- och byxmodeller kommer dessutom med djupa förvaringsfickor, perfekt för att hålla viktiga accessoarer som nycklar eller plånbok under uppsyn. Alternativen i adidas sortiment är tillverkade med både komfort och rörelse i åtanke. Därför hittar du kläder av mjukt elastiskt material i ledig, normal och slimmad passform som snyggt går att matcha med övriga kläder i resterande kategorier.

Komfortabla kläder för en sportig look i vardagen

I utbudet av träningsoveraller hittar du klädesplagg för alla tillfällen. För dig som tränar hårt finns alternativ med fuktavvisande paneler i mesh, vilket håller dig torr under intensiva träningspass. Löparen hittar både byxor och överdragströjor med reflexdetaljer, utmärkt för tidiga morgonturer eller joggingpass närmare kvällssnåret. Kläderna är framtagna med rörelse i fokus men passar lika bra för en sportig look i vardagen eller för en skön hemmakväll. Oavsett ändamål, varför inte investera i ett par riktigt komfortabla träningskläder från adidas.