Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Träningsjackor

(511 Produkter)
1 / 11
Sida:av 11

adidas träningsjackor

Med en träningsjacka kan du lätt hålla värmen mellan passen eller till och från träningen. adidas träningsjackor passar även bra under kyliga träningspass och löprundor med högpresterande material som andas och leder bort fukt från kroppen. De bekväma jackorna passar dessutom bra till vardags om du vill sporta en tidlös och avslappnad stil. Matcha din adidas träningsjacka med träningsbyxor och shorts för ett fullt träningsställ som ger dig en snyggt sportig stil från topp till tå.

Högpresterande plagg för träningen

Mellan träningspassen eller på väg till och från träningen vill du hålla musklerna varma men samtidigt enkelt kunna ta på och av jackan för att reglera värmen. adidas träningsjackor kommer i material som leder bort svett och fukt från huden samt ventilerar kroppen för att du ska hålla dig sval och torr. Du hittar även värmande träningsjackor som isolerar kroppsvärmen samtidigt som de fungerar snabbtorkande för att du ska slippa svettas under plagget. adidas träningsjackor kommer dessutom i återvunnen polyester som är skapad av omarbetade polyesterfibrer från begagnade kläder och uppsamlat plastavfall. Detta gör att du sparar på koldioxidutsläpp och räddar haven från förorening genom att välja adidas träningsjackor i återvunna material.

Roliga mönster och färger för en annorlunda look

Bland adidas träningsjackor hittar du klassiska stilar med 3-Stripes längs med ärmarna, Trefoil-logga på bröstet eller klassisk adidas Badge of Sport. Du kan även välja jackor med djärva designelement som de korsande 3-Stripes i adidas Track Jacket från samarbetet med Ji Won Choi eller blockfärgerna på Danielle Catharis träningsjackor.

Träningsjackor för barn som passar både för skola och aktivitet

En träningsjacka är ett perfekt plagg både för att känna sig bekväm i skolan och för aktiva lekar. Träningsjackor för barn kommer i klassiska stilar med 3-Stripes för tidlösa looks och du hittar även roliga designer som camouflagemönster i olika färger.