alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsjackor

 
[451]
Herr Fotboll Röd AFC TR TOPHerr Fotboll Röd AFC TR TOP

AFC TR TOP

Herr Fotboll

1 / 10
Sida:av 10

Varierande träningsjackor för hela familjen

Det finns inget som är så klassiskt som en adidas träningsjacka och just därför hittar du hundratals olika modeller för hela familjen. Oavsett om du älskar coola grafiska mönster, tryck, enfärgade, neutrala eller färgstarka färger så finns det en träningsjacka för just dig. Stötta ditt favoritlag genom att stolt spatsera i träningsjackor med emblem, eller bara kör på att vara dig själv och bli en framtida stjärna på egen hand. Om det är kyligt ute bör du investera i träningsjackor från adidas med huvor och fickor där du kan värma dina kalla händer, dock gör vantar ett bättre jobb på att hålla dina fingrar varma.

Träningsjacka är ett måste både i sportvärlden såväl som till vardags

En träningsjacka bör vara en långsiktig investering, inte bara för din personliga ekonomi men framförallt för miljön. Dock vet vi att vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder men även naturen runtomkring oss, därför ser du att vi så mycket som möjligt använder oss av återvunnen såväl som organiskt material för att dra vårt strå till stacken mot en bättre värld. När du investerar i träningsjackor köper du inte bara för träningen men även för ditt vardagsliv då sportkläderna har kommit att bli ett måste även i garderoben hos personer som inte tränar. Om du vill slippa dra tröjan över huvudet finns träningsjackor med hel dragkedja som underlättar på- och avtagandet. Vi vet att det finns vissa som föredrar att träna med varmare kläder av olika anledningar men som sedan oroar sig över att svettas så kläderna blir blöta och obekväma, därför har vi inkluderat bland annat meshinfällningar och fuktabsorberande material så du kan vara säker på att hålla dig torr genom hela träningspasset i din snygga adidas träningsjacka. Om du önskar att ha ett helt träningsställ bör du satsa på ett par matchande byxor eller varför inte bara din egen stil för att sticka ut lite mer från mängden bland alla adidasfans.