alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas set

 
[238]
1 / 5
Sida:av 5

Snygga adidas set för alla åldrar

Vad kan vara mer klassiskt än 3-Stripes från topp till tå? Med adidas set får du en enhetlig sportlook och en klassisk och tidlös stil. adidas outfits passar lika bra till träning som till vardags med sin ikoniska design som aldrig går ur tiden. Bär de till och från träningen eller under uppvärmningen. Här kan du välja mellan en mängd olika material och utformningar, och du hittar allt från mjuka tyger till träningsstall i ventilerande och högteknologiska material. adidas set kommer i storlekar både för vuxna och barn och har alltid komfort och funktion i centrum. 

adidas set för träning

Träningsställ och adidas set är perfekta både på väg till träningen och under uppvärmningen. Med sköna trikåmaterial håller du musklerna varma mellan olika pass och håller dig även torr och sval tack vare materialets svettavledande funktion. Tack vare jackornas blixtlås kan du snabbt justera din temperatur och dra på och av plagget för mer högintensiv träning. Flera av adidas set kommer i material som är gjorda i återvunnen polyester som sparar på naturens resurser så att du kan shoppa med gott samvete. Välj mellan klassiska färger som svarta set med kontrasterande vita 3-Stripes längs med ärmar och ben eller välj piffiga neonfärger för en snygg modedetalj.

Snygga adidas set även för de allra minsta

Ett adidas set för barn är perfekt för de allra yngsta atleterna. Dessa set kommer i sköna material som håller barnen bekväma under både lek och träning. Välj mellan set med jackor och byxor eller med t-shirts och shorts. Du hittar ställ i samma design som för vuxna, men även design med grafiska mönster och färger anpassade för barnens smak. Matcha med ett par sköna och stabila sneakers för växande fötter och ge barnen den bästa förutsättningen för att utforska världen.