alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Grå · Träningsställ

 
[121]
Pris
246 kr - 1 592 kr
2461592
1 / 3
Sida:av 3

Klä dig bekvämt i en grå overall från adidas

adidas gråa overaller finns i många olika modeller och utseenden. Naturligtvis finns det overaller för herrar, damer såväl som barn. Alla har rätt att få bära ett sådant här trendigt och komfortabelt träningsställ. Dessa ställ är tillverkade av olika blandningar av bomull, polyester, elastan och nylon. I vissa av overallerna består tillverkningsmaterialet av över 60 % återvunnet material som ett led i adidas miljöarbete och strävan att minska mängden plastavfall i världen. Välj en grå träningsställ som passar din stil och smak, Kanske blir det en med en tightare passform eller en oversize-modell – valet är ditt!

Gråa overaller – passar allt och alla

En grå träningsoverall är ett perfekt set att ha i garderoben då det är så användbart och passar alla typer av personer. Alla tycker om ett mysigt, varmt och skönt träningsställ. Ha det på dig när du tar det lugnt hemma, när du är på väg till och från träningen eller varför inte när du går på stan. En grå overall från adidas är inte bara skön, den är också snyggt designad och har en hög modegrad. I en av våra overaller är du därför alltid rätt klädd och vi blir inte förvånade om din snygga outfit drar till sig en och annan suktande blick.

Så vårdar du dina kläder

När du skaffat ditt härliga gråa träningsställ vill du såklart kunna använda det så länge som möjligt. För att möjliggöra detta bör du ta hand om det på bästa möjliga sätt. Gör du detta kommer overallen hålla sig snygg och fräsch länge. Tvätta och torktumla din gråa overall på låga temperaturer, och använd aldrig sköljmedel då det kan täppa igen tygets fibrer och försämra overallens funktioner. Om det finns tryck på overallen bör du undvika att stryka direkt på detta, då det kan skadas av värmen.