alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Jogging

 
[11]

Kläder för jogging som levererar  

Jogging är träningsformen som alla någon gång har testat på, och som många inte kan tänka sig att leva utan. Men alla som regelbundet joggar vet att man behöver ha rätt kläder för att kunna hålla ut och springa länge. Om man har kläder som sitter illa eller blir för varma klarar man helt enkelt inte att vara ute i löpspåret så länge som man gör om man har ändamålsenliga plagg. Därför har vi på adidas tagit fram många olika typer av träningskläder att välja på, från löparträningsoverall till shorts och t-shirt, allt för att du ska hitta rätt för just dig.  

Kläder efter väder 

Många tänker sig att de bara kan vara ute och löpträna på sommarhalvåret när det är varmt, men det finns ingen anledning att enbart hålla sig till löpbandet under vintern. Vi erbjuder kläder med speciell teknologi som isolerar väl så du håller värmen i vinterkylan, samtidigt som de ventilerar så du inte blir svettig och blöt, vilket i sin tur skulle göra att du fryser. Under sommaren däremot rekommenderar vi att du väljer en svalare löparträningsoverall som effektivt leder bort fukt. Plagg med tunna partier i mesh gör också att du håller dig sval och nöjd.  

Miljövänliga träningskläder från adidas 

Vi på adidas tycker att det är viktigt att göra vad vi kan för att hjälpa vår miljö på traven. Därför är bomullen i våra plagg från Better Cotton Initiative, som ser till att bomull odlas på ett hållbart sätt. Dessutom är mycket av den polyester som används i plaggen producerad av återvunna fisknät och annat skräp, för att minska plasten i haven. Detta gör att det inte bara känns skönt att använda plaggen för att de är bekväma, utan också för att det känns bra i samvetet och hjärtat.