alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Svart · Träningsställ

 
[300]
1 / 7
Sida:av 7

Svarta overaller till träning och avkoppling

Våra svarta overaller är oerhört populära, och det är inte så konstigt. De är en komplett outfit, så bara det underlättar ditt liv eftersom du inte behöver lägga tid på att matcha kläder. Dessutom är de både snygga och oerhört bekväma. Med en svart overall får du svängrum att röra dig i utan att känna dig begränsad, och i dessa plagg kan du både spela fotboll och stretcha. Och varför inte använda overallen som vardagsplagg när du är hemma och vill ha något bekvämt på dig? Lika bra för städdagar som för lediga dagar i soffan. Om du är ute efter mångsidiga kläder som alltid ger dig en liten glädjekick varje gång du tar på dig dem så är det en svart overall du ska satsa på, den saken är klar.

Svarta träningsställ för alla

Det spelar ingen roll om du är på jakt efter svarta träningsställ för herrar, damer eller barn, vi har något för alla, inklusive plus size-storlekar. Det spelar ingen roll om du tränar någon speciell sport eller tränar på gymmet, våra svarta overaller passar för alla som gillar att leva ett aktivt liv och som vill ha på sig något bekvämt. Du kan välja att köpa ett set med både jacka och byxor, eller så köper du plaggen för sig och mixar och matchar som du vill. Varför inte kombinera med en färgglad t-shirt för en liten färgklick?

Miljövänliga material

Vi på adidas gör vår del för miljön, precis som vi alla bör göra. Därför jobbar vi med material som inte belastar miljön, till exempel hållbart odlad bomull och återvunnen polyester som skapas av plast som samlats in från stränder och hav. Allt för att kläderna du bär inte bara ska bli dina favoriter, utan även planetens. För tillsammans kan vi verkligen göra skillnad för miljön.