adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Rosa · Träningsställ

 
[62]
1 / 2
Sida:av 2

adidas rosa träningsställ

För en uppdaterad version av den klassiska track suit-modellen kan du välja adidas rosa träningsställ för en pastell-look. De rosa träningsställen kommer i storlekar både för dam och barn och i sköna material som passar både för vardag och träning. Träningsställen är perfekta att dra på innan och efter träningen eller att använda på löprundor under kyligare dagar.

Klassiskt träningsställ för en tidlös look

adidas klassiska träningsställ kommer med de karakteristiska 3-Stripes längs med både ärmar och ben samt en liten Trefoil-logga på bröstet. adidas SST Track Jacket och de matchande adidas SST Track Pants kommer i glansig trikå och smal passform för en vintage-inspirerad look som fortfarande håller adidas tidlösa sportstil. Träningsstället kommer även i ett mer strukturerat pikématerial som har en mattare finish. Om du vill uppdatera looken ytterligare kan du välja en träningsjacka med kontrasterande röda 3-Stripes längs med ärmarna istället för de klassiska vita ränderna.

Miljövänliga material

Flera av adidas rosa träningsställ kommer i material som skapats för att ta tillvara på miljön. Med återvunnen polyester sparar du på både koldioxidutsläpp och mängden plastavfall som hamnar i våra hav. Samtidigt är materialet högpresterande och perfekt för optimal träning. De tracksuits som kommer i bomullsmaterial har skapats tillsammans med Better Cotton Initiative som strävar efter organisk bomullstillverkning och rättvisa arbetsförhållanden.

Rosa träningsställ för barn

adidas rosa träningsställ kommer även i modeller för barn. Klä även de minsta i ett adidas Trefoil Hoodie Set som innehåller både huvtröja med känguruficka samt klassiska träningsbyxor, båda med 3-Stripes i vitt längs med sidorna. Du hittar även sommaranpassade träningsställ som består av t-shirt och shorts. Sommarstället har tryckknappar på axeln samt elastisk linning med dragsko på shortsen för att de enkelt ska kunna tas på och av. Bland barnkollektionen hittar du även roliga mönster och grafiska tryck på adidas rosa träningsställ.