alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Röd · Träningsställ

 
[140]
Pris
179 kr - 1 350 kr
1791350
1 / 3
Sida:av 3

Röda träningsoveraller gör dig snabbare

Genom åren har våra röda träningsoveraller varit oerhört populära. Varför? Jo, dels för att de är så snygga, och självklart också för att de är bekväma. Men det är också något med själva färgen röd som gör att man reagerar när man ser den. Denna färg är nära förknippad med fart, vilken färg tänker du till exempel att de snabbaste bilarna har? Jo, de är röda så klart. Likadant har man till och med kunnat bevisa att idrottsmän som bär rött ofta är snabbare än andra. Och bara det är väl en anledning att köra på en röd träningsoverall!

Röda träningsställ för hela familjen

Vi har röda träningsställ för alla i din familj, för herrar, damer och barn. Varför inte matcha hela familjen i liknande kläder och passa på att ta en fin bild som minne av någon fotbollsmatch ni kollat på, till exempel? Ibland kanske du vill kunna mixa och matcha, och därför är det också möjligt att köpa jackan för sig och byxorna för sig, ifall du bara vill ha det ena plagget. De röda byxorna är riktigt snygga till en vit t-shirt, och jackan gör sig fint till ett par blåa jeans till vardags.

adidas röda träningsoveraller av miljövänliga tyger

Samtidigt som det är härligt att köpa nya kläder kan det ibland kännas i miljösamvetet. Vi gör vår del för att du ska kunna handla med gott samvete. Våra plagg är till exempel gjorda av hållbart odlad bomull eller återvunnen polyester gjord av plast från hav och stränder. Samtidigt så håller kläderna riktigt god kvalitet så du kan använda dem i många år innan du behöver byta ut dem, vilket också är positivt för miljön. Och det är också bra av den anledningen att adidas röda träningsoveraller ofta blir en favorit i garderoben, som man vill ska hålla länge.