alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

CYBER MONDAY: SKOR FÖR BARN

 
[141]
Barn Originals Grön NMD_V3 JBarn Originals Grön NMD_V3 J

NMD_V3 J

Barn Originals

Barn Originals Blå NMD_R1 JBarn Originals Blå NMD_R1 J

NMD_R1 J

Barn Originals

1 / 3
Sida:av 3

Black Friday: barnskor på rea för lek och träning

adidas har skapat flera ikoniska sneakers genom åren, modeller som revolutionerat sportvärlden. Låt barnen dra nytta av samma höga kvalitet och design med Black Friday: barnskor på rea. Här hittar du juniorstorlekar på välkända silhuetter som kan ge barnen bekväma och stödjande steg för både lek och träning. Bland skorna i adidas Black Friday: barnsko-outlet hittar du välkända designinslag som kontrasterande 3-Stripes och kontrasterande hälkappor, men även färggranna och mönstrade ovandelar särskilt designade för barn. 

Välj rätt skor i adidas Black Friday: barnsko-outlet

Precis som i adidas vuxenkollektikoner har sneakers för barn anpassats efter olika typer av sporter och användningsområden. Genom att matcha högteknologiska material med klassiska modeller kan barnen få ökat stöd för sina rörelser och satsa fullt på träningen. Du hittar till exempel vattentäta slides för poolkanten så barnen slipper halka och vattentäta sandaler för lek i vattenbrynet. För löparträning eller gymnastiklektioner hittar du Primeknit-skor som ger en ventilerande känsla och flexibla steg. För basketträningen hittar du istället stabila skinnskor med hög skärning runt ankeln som ger extra stöd för spelet. Du hittar även tåliga och slitstarka skinnskor med stötdämpande mellansulor för långa skoldagar, vare sig de innehåller spring, lek eller promenader till och från skolan. Matcha adidas barnsneakers med sportstrumpor som håller fötterna torra och som minskar friktion inne i skorna.

Snygg skolstil för en fräsch look

Med adidas Black Friday: barnskor på rea får barnen en fräsch och avslappnad stil. Välj klassiska stilar som svarta adidas-sneakers med kontrasterande vita 3-Stripes längs med sidorna för en sko som lätt går att matcha till barnens garderob. För att pigga upp barnen under vardagen kan du även välja ett par skor i häftiga material och färger som glitter eller holografiska stilar. För de allra yngsta kommer adidas sneakers dessutom med kardborreknäppning istället för snörning så även de allra yngsta kan dra nytta av adidas komfort.